- René van Maarsseveen - https://renevanmaarsseveen.nl -

Microvezeldoekje en minidoekje (fvdw-11)

microvezeldoekje voor iPad

Het iPad microvezeldoekje is zonder twijfel de foto van deze week. Afgelopen week was ik op zoek naar een microvezeldoekje voor mijn iPad. Op internet vond ik er eentje met bovenstaande foto. Het leek extreem goedkoop ten opzichte van andere aanbiedingen. Je zou kunnen zeggen, aan het eind van dit bericht, dat ik daardoor was gewaarschuwd.

Echter, vorig jaar kocht ik een microvezeldoekje voor 2,95 euro van een merk dat overal rond de 10 euro kostte. Soms kan een winkel het voordelig hebben ingekocht. Dus helemaal afgaan op de prijs kun je nooit.

Microvezeldoekje voor mijn iPad

In een eerder bericht schreef ik al dat ik een microvezeldoekje reuze handig vind voor mijn iPad. Daarin vertel ik ook wat een microvezel is, wie het uitvond en dergelijke.

Ik gebruik het microvezeldoekje als schermprotectie. Dan ligt het vast klaar om de vette vingers van het scherm te vegen als ik de iPad wil gebruiken.

Microvezel minidoekjes

microvezeldoekje-minidoekje
Vrijdag kreeg ik de 25 bestelde microvezeldoekjes binnen (ik had er direct wat meer besteld om uit te delen). Het bleken microvezel minidoekjes. Heel anders dan op de foto. Wel te gebruiken als vingerdoekjes voor het verwijderen van vette vingers. Maar beslist geen schermprotectie. En eigenlijk ook voor algemeen gebruik bij de iPad minder handig dan de grote broer die ik eerder had.

Veertien dagen bedenktijd

Bij kopen op afstand, zoals de wet het kopen op internet noemt, heb je veertien dagen bedenktijd. Je kunt het daardoor rustig thuis, of elders natuurlijk, bekijken. Wil je het dat toch niet hebben, dan kun je het terugsturen.

Op de website waar ik het microvezeldoekje kocht staat de procedure voor retourneren keurig vermeld. Ik hoef er echter niet lang over na te denken. Terugsturen kost tijd en geld, dat niet in verhouding staat tot de gemaakte kosten. De vinger microvezel minidoekjes zijn nog steeds leuk om weg te geven. En ik ga op zoek naar een groter doekje, een doek in het formaat van mijn iPad.

Meer informatie: