Website en Vuile handen

Na een periode van kleine samenwerkingen, waarbij Annemarie Postma en ik elkaar adviseerden in onze werkzaamheden, was er ineens het moment dat we beiden inzagen dat de meeste schrijvers geen of een matig onderhouden website hebben. Dat moest anders. We werkten drie dagen (en nachten) door, maakten vier versies en toen stond er een website. In de loop van de tijd zou de website nog enkele keren worden aangepast, maar de basis is overeind gebleven.
De gevolgen waren opmerkelijk. Er kwamen meer en makkelijker interviews doordat veel redacteuren/journalisten het achtergrond verhaal van Annemarie Postma konden lezen op haar site en konden lezen waar ze mee bezig was, wat haar ideeën waren en wat ze wilde.

Kort na de vervaardiging van haar website begon Annemarie een bliksemactie voor de zeehonden in Canada. Ze toonde haar bevlogenheid en doorzettingsvermogen door in korte tijd tientallen schrijvers en cartoonisten te enthousiasmeren hun grieven te uiten over de zeehondenslachting, waarbij jaarlijks op gruwelijke wijze duizenden zeehonden worden doodgeknuppeld, in het boekje ‘Vuilen Handen’.

Uitgeverij Arena sponsorde de uitgave die tegen kostprijs in de winkel kwam.

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 8 augustus 2011 door in de categorie 2011, Oudedoos

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.