Waar in Utrecht kalender

Wat een mooi initiatief die Utrecht kalender van mijn oud-kantoorgenoot Johan van den Berg. Daar wordt je toch blij van in deze tijd van doemdenkerij. Wat begon als een spelletje op Twitter is in korte tijd uitgegroeid tot een ongetwijfeld traditionele kalender, en wat er nog gaat komen.

Ik ken Johan als een niet lullen maar poetsen type. Hij zal er nadat het idee ontstond snel mee aan de slag zijn gegaan. Na het Twitter-spel kwam er al snel een kalender, waarvan de opbrengst naar een goed doel ging. De eerste Waar in Utrecht kalender bracht direct 6500 euro op voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Dit jaar ging een soortgelijk bedrag van de kalender 2011 naar een Utrechtse Mytylschool.

Met alle publiciteit en de twitteraars die het project ondersteunen zal het succes ongetwijfeld nog groter worden. De opbrengst van de kalender van 2012 gaat naar de Utrechtse afdeling van de stichting Jarige Job

De kalender, die slechts 9,95 euro kost, bestaat uit 52 detailfoto’s van plekken in Utrecht. Het is de bedoeling te raden waar de foto is genomen.

DIRECT BESTELLEN? DAT KAN DAAR

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 6 november 2011 door in de categorie 2011, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.