Het lichaam is perfect – eigenwaarde en voeding

In de zomer van 2006 ontstond bij Annemarie Postma het idee voor het boek Het lichaam is Perfect. Daarin konden het thema eigenwaarde en haar kennis van voeding samenkomen.

Na een korte orriëntatie bij enkele uitgevers koos Annemarie voor haar toenmalige uitgever Arena/De Boekerij (daar waren kort daarvoor haar eigenwaarde bestsellers opnieuw uitgebracht).

Toevallig bleek haar uitgever daar Dorothea de Flines, met wie ikzelf eerder bij Het Spectrum had samengewerkt.

Het lichaam is perfect

Het lichaam is perfect, evenals het leven

De boeken Het Lichaam is Perfect en Het Leven is Perfect

Het lichaam is perfect, en het vervolgboek Het leven is perfect, moest een gids worden waarmee de lezer zijn/haar natuurlijke gewicht kon bereiken. Daarnaast was het op serene wijze hervinden, ondersteunen en versterken van de levenskracht een doel. Zonder lichaam en geest geweld aan te doen.

Zeven principes

In het boek reikt Annemarie zeven verrassende principes aan om naar jezelf en je eet- en leefgewoonten te kijken. In het volgen van het praktische zeven-weken-eetplan met zeven nieuwe eetgewoonten gaat de verandering daardoor haast vanzelf.

Annemarie was al een bekend schrijfster op het gebied van eigenwaarde. In het boek kwam daar haar kennis van voeding bij. Annemarie maakte de recepten en stijlde dit op de borden, waarna ik de foto’s maakte. De omslagfoto’s van Annemarie zijn gemaakt door Nico Kroon.

Zie ook enkele foto’s uit het boek ‘het leven is perfect

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 6 augustus 2011 door in de categorie 2011, Oudedoos

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.