Combineer diensten en activiteiten

Veel meer diensten zouden gecombineerd kunnen worden, zowel in het voordeel van de gebruikers als van bijvoorbeeld het milieu en andere maatschappelijke grootheden. Je kunt bijv. de was doen tijdens een andere activiteit door een aantrekkelijker wasserette te hebben in een supermarkt, winkelcentrum of sportschool. Overal waar je normaal een wastijd aanwezig bent.
Een fitnesscentrum in een gemeentehuis of autogarage, zodat je kunt fitnessen terwijl je op de uitvoering van een kleine reparatie wacht of wacht terwijl je paspoort wordt verlengd. Een broodjeszaak met taxibedrijf, zodat de drukke zakenman onderweg direct een broodje kan nuttigen.
Er zijn talrijke, en betere,  combinaties te bedenken. Het zal pas echt gaan werken  als het ruim is uitgevoerd en het ‘a way of life’ is geworden, ingeburgerd in het sociale systeem.

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 7 augustus 2011 door in de categorie 2011, Ideeën

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.