Multigesprek

Maak het mogelijk meerdere mensen tegelijkertijd te bellen in een groepsgesprek. Zijn ze er niet dan kun je in één keer alle antwoordapparaten inspreken, je kunt gezamenlijke vergaderingen houden, een afspraak direct gezamenlijk plannen zonder eindeloos heen en weer te bellen, het bericht over een afgelasting van sportteam kan in één keer etc.

Het zal in het begin even wennen zijn deze nieuwe manier van communiceren, maar het zal weer snel genoeg wennen. Mogelijk begint het gesprek met een signaaltje bij de ontvanger zodat deze weet dat het een groepsgesprek is. Het moet mogelijk zijn de groep apart te bellen (in een bepaalde volgorde) of gewoon een groepscode in te tikken (bijv. ‘elftal’).

Dit idee uit 1997 lijkt op de vergadergesprekken die tegenwoordig mogelijk zijn, maar ik bedoelde een extra dienst van KPN (toen waren er nog geen anderen). Tegenwoordig zou het bijv. kunnen zijn, met je mobieltje bel je vier mensen tegelijk, de beltoon bij hun is anders (geeft groepsgesprek aan), je kunt dan met vijf mensen tegelijk spreken etc.

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 11 augustus 2011 door in de categorie 2011, Ideeën

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.