Sanolin

Tijdens het uitgeven van zijn boek ‘Goud voor Oud op de arbeidsmarkt’, vertelde Peter Ottenhoff me dat hij bezig was met een project voor gescheiden vrouwen. Peter had tijdens zijn werk als begeleider van werkenden en werkzoekenden ontdekt dat vrouwen tussen 35 en 55 jaar een radicaal veranderingsproces doormaken na het  beëindigen van een partnerrelatie door scheiding of na het overlijden van de partner. Ze worden ineens met allerlei zaken geconfronteerd waaraan ze lange tijd geen aandacht hoefden te besteden, zoals bankzaken, werk. Dat brengt onzekerheid met zich mee waar deze vrouwen in kunnen vastlopen.

Na uitgebreide gesprekken met vrouwen uit deze leeftijdsgroep startte hij de organisatie Sanolin. Na nog wat onderzoek in Nederland ging hij een maand naar Spanje om er een boekje over te schrijven en een outline te maken voor het nieuwe bedrijf.

Ik ontwikkelde en produceerde een huisstijlpakket (logo, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes e.d.) en maakte het boekje waarin Peter Ottenhoff zijn bevinden uitlegt.

 

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 13 augustus 2011 door in de categorie 2011, Oudedoos

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.