The Softec Series

Het was in de periode dat ik met programmeur Henk Kooij de derde editie van de kindersoftware Floppie maakte. De Thema disk, die ik voor VNU had bedacht, was minder interessant geworden voor me. Ik moest iets nieuws bedenken en vroeg Henk een programmaatje voor de omnummering van telefoonnummers in 1995 voor me te maken. De uitgave door VNU daarvan was een succes. Dat inspireerde tot meer.

Henk had het echter te druk met veel grotere projecten voor KPN en dergelijke. Daarom begon ik met programmeur Erik van Stapele een samenwerking voor het produceren van eenvoudige programma’s die we verkochten onder de naam de Softec Series.

Softec Series

the softec seriesDe serie bestond uit kleine praktische programma’s zoals bibliotheek­software, een adressen­kaartenbakje en diverse hulpprogramma’s voor printergebruik, monitor­instellingen en dergelijke. De meeste programma’s werden door VNU Business Publica­tions aangekocht als abonneeservice.

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 17 augustus 2011 door in de categorie 2011, Oudedoos

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.