Party worst

Vleeswaren en party worst kunnen veel spannender worden gemaakt voor party’s. In plaats van de ordinaire saaie stukjes ossenworst, leverworst e.d als bittergarnituur kun je vleeswaren anders fabriceren.

Bijvoorbeeld door er stukjes Amsterdamse ui, tomaat, augurk e.d in te verwerken. Als deze extra ingrediënten zichtbaar zijn dan is het niet alleen een smaaksensatie, maar het maakt de vleeswaren ook veel kleurrijker.

Ook andere vormen kunnen aantrekkelijk zijn. Osseworst bijvoorbeeld kan makkelijk in een andere darmvorm worden gespoten (als een Amsterdammertje/paaltje, een ster, een bal, een hart etc)

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 16 maart 2012 door in de categorie 2012, Ideeën

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.