Knallen voor Kika

Vandaag wordt de tweede ‘knallen voor Kika’ gehouden. Het idee ontstond ruim twee jaar geleden bij Cors van den Berg. Geleidelijk groeide het tot de Stichting ‘Voor een Ander’ en vorig jaar werd de eerste ‘knallen voor Kika’ gehouden. De artiesten en bezoekers vonden het een geslaagde dag en voor herhaling geschikt.

Dit jaar staan onder andere Van Velzen, the Scene, Postmen en Charley Luske op het programma. Maar het kan zomaar gebeuren dat vanmiddag ineens Xander de Buisonje of Marco Borsato het podium op stappen. Ze werken graag mee aan dit mooie project waarvan de gehele opbrengst naar de stichting Kika gaat. Kika is het enige fonds dat zich specifiek richt op kinderen met kanker. Daarvan overlijdt 25% en ondervinden degenen die genezen vaak de gevolgen van het genezingsproces.

Vorig jaar was er ook een prachtig boek gemaakt over ‘de hitsingle’ van diverse Nederlandse artiesten, zie ‘het toevallige leven

 

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 13 mei 2012 door in de categorie 2012, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.