Geert Wilders

Vannacht legde ik de laatste hand aan een businessplan en opende nog even mijn mail. Daar kwam onder andere een bericht binnen van een vriend die ik al 25 jaar ken, laat ik hem Kees noemen. Hij had het naar veel mensen gestuurd, want het was een cc in plaats van bcc. Ik bekeek de lijst en kwam veel voor mij bekende namen tegen. Allen had hij deelgenoot gemaakt van zijn verontrusting. Het bericht luidde: ‘One does not have to agree 100% with Geert Wilders and his opinion to get a bit scared with this possible threat….’. Daarna had Kees de volledige Engelse speech meegestuurd die Wilders had gegeven in ’the Four Seasons’ in New York over de Islamisering van Europa.

Ik las het een keer en ging naar bed. Vanmorgen bij het opnieuw checken van mijn mail kwam ik het weer tegen. Ik las het nogmaals.

Natuurlijk deel ik de verontrusting, want de schets van de geïslamitiseerde toekomst die Wilders geeft is verontrustend. En de voorbeelden die hij geeft zijn inderdaad bijna dagelijks zichtbaar. Er schieten ook allerlei andere gedachten door mijn hoofd. Niet per se redenen om zijn tekst naast me neer te leggen, maar wel om te proberen het in een breder kader te plaatsen. Enkele van de gedachtensprongen:

  • de geschiedenis van de wereld en Europa kleurt al eeuwen om de zoveel jaar anders
  • Bolkestein en Fortuyn zeiden het allemaal al veel eerder, in een breder en juister historisch kader
  • jongeren in Arabische landen werken aan een nieuwe invulling van ‘Democratie’, vrijheid, toekomst en wellicht een andere invulling van de Islam
  • hoe lang is het geleden dat in Nederland kerk en staat werden gescheiden
  • de vriendelijke, slimme cassières van Marokkaanse afkomst bij AH, leuker en intelligenter dan hun Nederlandse collega’s en mooier (als ze geen hoofddoekje draagt)
  • de ego’s en gespleten persoonlijkheid van Europese politici, die niet de volksvertegenwoordigers zijn die ze zeggen te (willen) zijn, maar bewegen tusssen eigen belang en macht
  • de verkwanseling van Nederland, waar we zelf al tientallen jaren geleden mee begonnen; de outsourcing van werk naar het buitenland, de verkoop van Nederlandse bedrijven e.d.
  • de slappe regels, klassejustitie en lage straffen van de afgelopen dertig jaar waardoor normen en waarden geleidelijk afgleden.

Hieronder de speech van Geert Wilder in mijn vrije vertaling.

Beste vrienden,
Hartelijk dank voor de uitnodiging.

Ik kom naar Amerika met een missie. Het gaat goed in de oude wereld. Er dreigt een enorme gevaar, en het is heel moeilijk om optimistisch te zijn. We zitten mogelijk in de laatste fase van de islamisering van Europa. Dit is niet alleen een duidelijk gevaar voor de toekomst van Europa zelf, het is een bedreiging voor Amerika en het overleven van ‘het Westen’. De Verenigde Staten als het laatste bastion van de westerse beschaving, met uitzicht op een islamitische Europa.

Eerst zal ik de situatie beschrijven op de grond in Europa. Dan zal ik een paar dingen zeggen over de Islam. Tot slot zal ik je vertellen over een bijeenkomst in Jeruzalem.

Europa zoals we het kennen is aan het veranderen.

Je kent ongetwijfeld de blikvangers in Europa. Maar in al deze steden, soms een paar blokken verwijderd van de toeristische bestemming, is er een andere wereld. Het is de wereld van de parallelle samenleving die door islamitische massa-migratie is gecreëerd.

In heel Europa is een nieuwe werkelijkheid aan het ontstaan: hele islamitische buurten waar nauwelijks inheemse bevolking woont of zelfs ooit wordt gezien. En als ze er zijn, zouden ze er spijt van krijgen. Dit geldt ook voor de politie. Het is de wereld van de hoofddoek, waar vrouwen lopen rond in figuurloze tenten, met baby kinderwagens en een groep kinderen. Hun mannen, of slavenhouders zo u wilt, lopen drie stappen voor hen. Er zijn moskeeën op vele straathoeken. De winkels hebben tekens die u en ik niet kunnen lezen. U zult moeite moeten doen om economische activiteit te vinden. Dit zijn moslim getto’s, gecontroleerd door religieuze fanatici. Dit zijn moslim wijken, en ze groeien explosief in elke stad in Europa. Dit zijn de bouwstenen voor de territoriale controle van steeds grotere delen van Europa, straat na straat, wijk per wijk, stad per stad.

Er zijn nu duizenden moskeeën in Europa. Met grotere gemeenten dan in kerken. En in elke Europese stad zijn er plannen om super-moskeeën te bouwen, waarbij in vergelijking iedere kerk in de regio een dwerg zal zijn. Het is duidelijke signaal is: we overheersen.

Veel Europese steden zijn al een kwart moslim: neem Amsterdam, Marseille en Malmö in Zweden. In veel steden is de meerderheid van de inwoners onder 18 moslim. Parijs is nu omgeven door een ring van islamitische wijken. Mohammed is de meest populaire naam onder jongens in veel steden.

In een aantal basisscholen in Amsterdam kan de ‘boerderij’ niet meer worden besproken, want dan komt ook het varken ter sprake en dat zou een belediging voor moslims.

Veel openbare scholen in België en Denemarken serveren leerlingen alleen maar halal voedsel. In het eens zo tolerante Amsterdam worden homo’s in elkaar geslagen, bijna uitsluitend door moslims. Niet-moslima’s worden met regelmatig uitgescholden voor ‘hoer’. Schotelantennes zijn niet gericht op lokale tv-stations, maar op stations in het land van herkomst.

In Frankrijk wordt leraren geadviseerd om geen auteurs te bespreken die zich beledigend uitlieten over moslims, zoals Voltaire en Diderot; hetzelfde is in toenemende mate het geval voor Darwin. De geschiedenis van de Holocaust niet langer worden onderwezen, vanwege de islamitische gevoeligheid.
In Engeland maken sharia-rechtbanken nu officieel deel uit van het Britse rechtssysteem. Veel wijken in Frankrijk zijn ontoegankelijk voor vrouwen zonder hoofddoek. Vorige week werd een man In Brussel bijna doodgeslagen door moslims in Brussel, omdat hij dronk tijdens de Ramadan.

Joden vlucht Frankrijk uit in recordtempo, op de vlucht voor de ergste golf van anti-semitisme sinds de Tweede Wereldoorlog. Het is niet ongebruikelijk meer Frans te horen spreken in de straten van Tel Aviv en Netanya, Israël. Ik zou eindeloos door kunnen gaan met verhalen als deze. Verhalen over islamisering.

In totaal leven er nu vierenvijftig miljoen moslims in Europa. San Diego University berekende onlangs dat maar liefst 25 procent van de bevolking in Europa over slechts 12 jaar Moslim is. Bernhard Lewis heeft een moslim meerderheid voorspeld tegen het einde van deze eeuw.

Nu dit zijn slechts cijfers. En de getallen zouden niet bedreigend zijn als de moslim-immigranten een sterk verlangen hadden om te assimileren. Maar er zijn weinig tekenen daarven. Het Pew Research Center meldde dat de helft van de Franse moslims hun loyaliteit aan de islam groter vinden dan hun loyaliteit aan Frankrijk. Een derde van de Franse moslims is niet tegen zelfmoordaanslagen. Het Britse Centrum voor Sociale Samenhang meldde dat een derde van de Britse islamitische studenten voorstander zijn van een wereldwijd kalifaat. Moslims vragen om wat zij noemen ‘respect’. En dit is hoe we ze respect geven. We hebben officiële Islamitische feestdagen.

De christen-democratische procureur-generaal is bereid om de sharia te aanvaarden in Nederland als er een moslim meerderheid is. We hebben kamerleden met een paspoorten uit Marokko of Turkije.

Eisen van moslims worden ondersteund door onwettig gedrag, variërend van kleine criminaliteit en zinloos geweld, bijvoorbeeld tegen ambulancemedewerkers en buschauffeurs, tot kleine rellen. Parijs heeft de opstand gezien in de voorsteden, de buurten met lage-inkomens. Ik noem de daders ‘kolonisten’. Want dat is wat ze zijn. Ze komen niet om te integreren in onze samenleving, ze komen om onze samenleving te integreren in hun Dar-al-Islam. Daarom zijn ze kolonisten.

Veel van het geweld op straat, dat ik noemde, is uitsluitend gericht tegen niet-moslims, waardoor veel autotone mensen gedwongen worden hun wijken, hun steden, hun land te verlaten. Bovendien hebben moslims nu een zwevende stem die niet kan worden genegeerd.

Het tweede wat je moet weten is het belangrijke plek van Mohammed de profeet. Zijn gedrag is een voorbeeld voor alle moslims en kunnen niet worden bekritiseerd. Als Mohammed een man van vrede was, laten we zeggen zoals Ghandi en Moeder Theresa verpakt in één persoon, zou er geen probleem zijn. Maar Mohammed was een krijgsheer, een massamoordenaar, een pedofiel, en had meerdere huwelijken – op hetzelfde moment. Islamitische traditie vertelt ons hoe hij vocht in gevechten, hoe hij zijn vijanden vermoordde en krijgsgevangenen executeerde. Mohammed zelf slachtte de joodse stam Banu Qurayza. Als het goed is voor de islam, is het goed. Als het slecht is voor de islam, is het slecht.

Laat niemand u wijsmaken dat de islam een religie is. Het heeft een god en een hiernamaals en 72 maagden. Maar in essentie is de islam een politieke ideologie. Het is een systeem dat gedetailleerde regels voor de samenleving bevat en voor het leven van ieder mens. De islam wil elk aspect van het leven dicteren. Islam betekent ‘onderwerping’. De islam is niet verenigbaar met vrijheid en democratie, want het streeft naar de sharia is. Als u de islam wilt vergelijken met wat dan ook, vergelijk het het communisme of het nationaal-socialisme, dat zijn allen totalitaire ideologieën.

Nu weet u waarom Winston Churchill de islam ‘de meest retrograde kracht in de wereld’ noemde, en waarom hij Mein Kampf vergeleek met de Koran. Het publiek heeft van harte ingestemd met het Palestijnse verhaal, en ziet Israël als de agressor. Ik heb in dit land geleefd en het tientallen keren bezocht. Ik steun Israël. Ten eerste, omdat het het Joods thuisland is na tweeduizend jaar ballingschap tot en met Auschwitz, ten tweede omdat het een democratie is, en ook omdat Israël onze eerste verdedigingslinie is.

Dit kleine land is gelegen op de breuklijn van de jihad, de territoriale voordelen van de Islam frustrerend. Israël wordt geconfronteerd met de frontlinies van de jihad, net als Kashmir, Kosovo, de Filippijnen, Zuid-Thailand, Darfur in Soedan, Libanon, en Atjeh in Indonesië. Israel ligt gewoon in de weg. Op dezelfde manier als West-Berlijn tijdens de Koude Oorlog.

De oorlog tegen Israël is geen oorlog tegen Israël. Het is een oorlog tegen het Westen. Het is jihad. Israel vangt eenvoudig de klappen op die zijn bedoeld voor ons allemaal. Als er geen Israël zou zijn geweest, zou het islamitisch imperialisme andere locaties hebben gevonden om zijn energie en zijn verlangen naar verovering op bot te vieren. Met dank aan Israëlische ouders die hun kinderen naar het leger sturen en ’s nachts wakker liggen, kunnen ouders in Europa en Amerika goed slapen en dromen. Zich niet bewust van de gevaren opdoemt.

Velen in Europa pleiten voor afschaffing van Israël om de grieven van onze islamitische minderheden aan te pakken. Maar als Israël, God verhoede, ten onder zou gaan, zou dat geen oplossing brengen, geen troost voor het Westen. Het zou niet betekenen dat onze islamitische minderheden plotseling hun gedrag veranderen en onze waarden accepteren. Integendeel, het einde van Israël zou een enorme stimulans geven aan de krachten van de islam. Zij zouden, en terecht, de ondergang van Israël zien als bewijs dat het Westen zwak is, en gedoemd. Het einde van Israël zou niet het einde van onze problemen beteken met de islam, maar slechts het begin. Het zou het begin betekenen van het laatste gevecht om de wereldheerschappij. Als ze Israel kunnen krijgen, kunnen ze alles krijgen. De zogenaamde journalisten bestempelen vrijwillig alle critici van de islamisering als ‘rechts-extremisten’ of ‘racisten’. In mijn land, Nederland, ziet 60 procent van de bevolking tegenwoordig de massa-immigratie van moslims als de belangrijkste beleidsfout sinds de Tweede Wereldoorlog. En nog eens 60 procent ziet de islam als de grootste bedreiging. Toch is er een groter gevaar dan terreur aanslagen, het scenario van Amerika als de ‘last man standing’. De lichten kunnen sneller uitgaan in Europa dan je je kunt voorstellen. Een islamitisch Europa betekent een Europa zonder vrijheid en democratie, een economische woestenij, een intellectuele nachtmerrie, en een verlies van militaire macht voor Amerika – als zijn bondgenoten veranderen in vijanden, vijanden met atoombommen. Met een islamitisch Europa, zal Amerika in zijn eentje de erfenis van Rome, Athene en Jeruzalem moet behouden ….

Beste vrienden, vrijheid is één van de meest kostbare geschenken. Mijn generatie heeft nooit hoeven vechten voor deze vrijheid, het werd ons aangeboden op een presenteerblaadje, door mensen die ervoor vochten met hun leven. Overal in Europa, herinneren de Amerikaanse begraafplaatsen ons aan de jonge jongens die nooit naar huis keerden, en wiens herinnering we koesteren. Mijn generatie is geen eigenaar van deze vrijheid, wij zijn slechts de bewaarders. We kunnen deze moeilijk gewonnen vrijheid alleen maar overhandigen aan Europa ’s kinderen in dezelfde staat waarin het ons werd aangeboden. We mogen geen afspraken maken mullahs en imams. Toekomstige generaties zouden het ons nooit vergeven. We mogen onze vrijheden niet opgeven. We hebben eenvoudig niet het recht dat te doen.

We moeten nu de noodzakelijke maatregelen nemen om deze islamitische domheid tegen te houden de vrije wereld zoals wij die kennen te vernietigen.

Overigens vind ik een moskee in het straatbeeld veel mooier dan een horizonvervuilende windmolen.

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 22 juni 2012 door in de categorie 2012, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.