iPhone dock sjabloon

Tien jaar geleden kwam ik in contact met XXX. Hij was volgens mij directeur geweest van een verpakkingsproducent. Toen ik hem leerde kennen hield hij zich als zelfstandige bezig met promotioneel advies en knutselen met karton. Ik leerde hem kennen omdat hij kartonnen stoelen en kasten had gemaakt en deze op de markt wilde brengen. Hij was in contact met Kappa karton, maar deze golfkartonfabrikant leek me niet de goede partij. Terwijl we samen onderzochten hoe het product commercieel gemaakt kon worden, pakte ik alvast enkele van zijn promotionele karton- en papiersjablonen op. Ik toonde ze bij diverse supermarktketens tijdens de regelmatige actievoorstellen die ik ze stuurde. Het sjabloon van het eierhoudertje bleek het meest populair.

Vorige week werd de nieuwe iPhone geïntroduceerd. Het is smaller en heeft een andere kabelaansluiting. Hij past niet meer in mijn apple bureaudockje. Nou ben ik nog zeer tevreden met mijn iphone 4 en zeker niet van plan direct over te stappen. Maar ik herinnerde me ineens dat ik nog ergens een iphone dock sjabloon moest hebben, die zou wellicht kunnen worden aangepast met een beetje passen en meten. Niet dat ik daar nu iets aan heb, maar toch leuk.

Een paar maanden geleden stond in de krant dat mensen in deze crisistijd weer meer tijdverdrijf zoeken in vrije tijdbesteding thuis, waarbij onder andere knutselen steeds populairder wordt. Een boek met knippatronen (als sjablonen, geen breiwerk) schijnt al lange tijd tot de beste verkochte boeken in  Nederland te horen. Voor wie met sjablonen leuk vindt zijn er ook talrijke te vinden op internet. Zoek dan ook op templates en modèles en kijk bij Google ‘afbeeldingen’ in plaats van ‘zoeken’ en zet links de optie ‘groter dan’ op een hogere resolutie.

Naast het hier geplaatste iphone dock sjabloon ook eerst even kijken naar enkele andere dock varianten, bijvoorbeeld in het overzicht van 25 docks en standaards.

En dan naar de sjablonen, bijvoorbeeld: Papieren vliegtuigjes, papieren pop, papieren bootje,

 

 

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 21 september 2012 door in de categorie 2012, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.