Te sexy florence

Te sexy … ja, hij vond het te sexy

U bent gewaarschuwd, onderstaand verhaaltje is ’te sexy’. Verder lezen doet u op eigen risico. Ik kan niet instaan voor ‘rode oortjes, natte neuzen en andere lichamelijke ongemakken’. Nogmaals. Het is te sexy. U bent gewaarschuwd en telt nu voor twee.

Een romantische namiddag in Florence

Het loopt tegen de avond op een klamme dag in Florence. Een groot deel van de middag zaten we, mijn vriendin en ik, op het terras van restaurant Tirvoire. Het plein, de Piazza della Signoria, waaraan het terras ligt loopt nu langzaam leeg. Enkele voorbijgangers kijken twijfelend op hun horloge en stappen het terras op. Toch nog maar even iets verfrissends drinken voor ze naar huis gaan.

We hebben de afgelopen dagen Florence bekeken. De gebouwen, de beelden en de interieurs. Het is allemaal prachtig. Maar nu op het terras met een drankje, gevlucht voor de vochtige warmte, constateren we dat er niets mooier is dan mensen kijken.

De winkelende moeder en dochter, de grootmoeder met haar hond, de pubers, de haastige mannen met aktetassen. We laten ze weer even voorbij komen. Het was ons al opgevallen hoe stijlvol de mensen zich kleden. In de bespiegeling van die middag reageren we tegelijkertijd ‘en die prachtige sieraden’.

Sieraden maken het af

Het is inderdaad zo, constateer ik nogmaals voor mezelf. De sieraden maken het compleet. Aan een prachtige jurk voegen ze net die details toe die het afmaken.

Er loopt een jonge vrouw op het plein, richting het terras. Ze is mooi. Ik kijk terloops. Voorzichtig, om vragen van mijn vriendin te voorkomen. Ik doe mijn ogen dicht en probeer me haar in gedachten zonder sieraden voor te stellen. Ze blijft mooi, maar er ontbreekt inderdaad iets.

Ik schrik van die realiteit. Een reclame van een paar jaar geleden flitst door mijn hoofd. Beelden van een kamer met en zonder kleurrijke bloemen. Snel open ik mijn ogen. Haar uitstraling en kleding zijn weer compleet als ik de glanzende details zie van haar armband en ketting.

Fonkelingen

Glinsterend fonkelen haar oorbellen in het oranje licht van een ondergaande zon. Ik voel me gelukkig hier op het terras. De opkomende avondwarmte is prettiger, de herinneringen van deze middag zijn mooi en mijn vriendin is de volmaakte partner.

Ik kijk haar aan. Mijn blik roept een vraag op, zie ik in haar ogen. Maar voor ze hem stelt zit ik op mijn knieën voor haar. ‘Lieverd, wil je met me trouwen’.

Na een pauze die een eeuwigheid lijkt te duren, knikt ze ja. Gevolgd door een overtuigend ‘ja’. Daarop maak ik haar nog gelukkiger. Als ik, voor ik haar kus, eindig met ‘morgen gaan we sieraden kopen’.

Te sexy

Wilt u weten wat het verhaal is achter ’te sexy’, verzend onderstaand het mailadres waarop u het antwoord wilt ontvangen (het adres wordt direct na verzending verwijderd).

  Uw email (verplicht)

  Type onderstaande code om spam te voorkomen:
  captcha

  Zie ook de berichten ‘sexy gebruiksvoorwerpen en kunst‘ of ‘opblaasbare sexpop zwemwedstrijd

  Print deze pagina
  Bovenstaand bericht is geschreven op 2 oktober 2012 door in de categorie 2012, Algemeen

  Vorige en volgende berichten

  « Ouder: Nieuwer: »

  Een willekeurig bericht

  Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

  Comments are closed.