Iedereen een Doutzen Kroes

De foto hiernaast is niet van mijn buurmeisje, maar het had zomaar gekund. Met de opmerking ‘dertien in een dozijn’ doe ik haar wellicht tekort. En de mannen op de steiger, zijn die er nog, zullen haar nafluiten. Maar toch, onopgemaakt en zonder photoshoppen is het bijna een gewoon meisje. Maar…

De vrouw op de foto hiernaast is het Braziliaanse model Giselle Bündchen. Zij is met haar inkomen van 45 miljoen dollar over 2011, het best betaalde model ter wereld. Volgens Forbes die zoals elk jaar lijstjes maakt van inkomens. Op het lijstje modellen staat onze Friese schoonheid Doutzen Kroes op de vijfde plaats met bijna 7 miljoen dollar.

Het moet toch voor heel veel vrouwen een opsteker zijn dat het meisje hiernaast kan worden omgetoverd tot de vele gezichten beauty hieronder. Met een beetje makeup en/of photoshop wordt iedereen een Doutzen Kroes. Of nee, die nu weer niet. Want er zijn vrouw die ook zonder die tovergereedschappen prachtig zijn, de zogenaamde ‘natural beauties’.

Ik weet dat ze bestaan, want de beste manier om de ‘natural beauty’ te zien is ’s ochtends na het wakker worden. Maar ik zal daar verder niet over uitweiden.

De 45 miljoen van Bünchen zijn overigens volledig verdiend met modellenwerk. Ter vergelijking, de nummer 1 op de lijst van ‘Celebrities’ is Jennifer Lopez met 52 miljoen dollar. Maar hoewel JLo aardig kan zingen, dansen en acteren verdiende ze het meeste geld met andere zaken, zoals haar eigen kledinglijn en een investering in een Internet-bedrijf. Ook het Duitse model Heidi Klum verdiende met 20 miljoen heel aardig. Zij komt niet voor in de top-5 van de modellenlijst, omdat ze het grootste deel met zakendoen verdiende en met haar modellenwerk minder verdiende dan Doutzen Kroes.

Nog wat lijstjes bekijken? De top van miljardairs in de wereld, de top van invloedrijke vrouwen in de wereld, top van mensen die hun erfgenamen blij maken en dan zou Harm Edens van ‘Dit was het nieuws’ nu zeggen ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog…, maar niet voor we hebben gekeken naar’:

Celebrities zonder makeup, meer celebrities zonder makeup of, hou je vast’, het majeur overzicht van celebrities zonder makeup.

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 28 oktober 2012 door in de categorie 2012, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.