Joan Rivers

Gisteren zag ik een aflevering van The Graham Norton Show. Ik had in de aankondiging gezien dat Jake Gyllenhaal zou vertellen over zijn nieuwste film ‘End of Watch‘. Hij had voor die film, als geboren en getogen LA’er in een wijk gefilmd, waar hij nog nooit was geweest. Zo’n verhaal in de Graham Norton Show kan entertainment zijn.

Ook Jeremy Glyson en James May van Top Gear zouden in die uitzending ziten en die zijn ook altijd goed voor wat humor. En dan stond er nog een Joan Rivers op het programma. De naam klonk wel bekend, maar zei me verder niet veel.

Onderwerp van haar aanwezigheid in the Norton Show was onder andere plastische churgie en ‘ouder worden’. En ze bleek uiteindelijk het leukste onderdeel van het Show. De ene grap volgde op de andere. Het leek ook heel spontaan. Door de goed gekozen pauzes en bijzinnetjes zou je kunnen denken dat het ingestudeerde grappen waren.

En wellicht was dat ook zo. Want Joan Rivers loopt al een tijdje mee. Ze was gastvrouw bij ‘Saterday Night Live’, zeg maar het programma waar veel standup-comedians begonnen. Dus ze weet bij grappen wel waar het om draait.

Joan Rivers op 68-jarige leeftijd

Joan Rivers is een vrouw van bijna 80. Je zou haar met gemak de Amerikaanse Marijke Helwegen kunnen noemen. Ze heeft al allerlei plastische chirurgie ondergaan en dan is het geen kunst om er jeugdig uit te zien, maar gehavend. Haar motte las ik later is: ‘Better a new face coming out of an old car than an old face coming out of a new car’. Met vaak als zinnetje extra ‘Spend your money on you’.

In één van haar eigen shows vertelde ze recent dat ze 734 esthetische operaties heeft ondergaan. De laatste, een kincorrectie, werd getoond in haar show.

Ter gelegenheid van haar 75ste verjaardag is een film gemaakt over haar leven, ‘Joan Rivers, a piece of work’. Ook daarin komt uitgebreid haar doorgeslagen, volgens sommigen, gang naar haar Beverly Hills cosmetisch chirurg Dr. Norman Leaf ter sprake.

De Graham Norton Show met het gedeelte (8 minuten) waarin Joan Rivers het woord heeft:

Wie de gehele show (43 minuten) wil zien kan het beste deze link gebruiken

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 2 december 2012 door in de categorie 2012, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *