Platte plaatjes van Brusspup

Onderstaande video toont een stilleven van enkele 3D-objecten op een eenvoudig bureau. De video is gemaakt door kunstenaar Brusspup. We zien Rubiks kubus, een rol plakband en een gympje. Als je jezelf wilt verrassen moet je eerst de film bekijken en daarna pas doorgaan naar de tekst hieronder. Enjoy.

Bizar hè. Het zijn gewoon platte plaatjes. De maker is Brusspup, een kunstenaar die door sommigen tovenaar wordt genoemd. Elk object is in feite een gedetailleerd 2D beeld. Prachtige zooms overigens. Het ziet er heel overtuigend uit vanuit de juiste hoek gefilmd.

Er zullen mensen zijn die denken dat het fantasie is, videobewerking of zelfs magie. Maar je kunt het zelf uitproberen, want hier zijn de platte plaatjes van Rubik’s kubus, het plakband en het gympje.

Wat moet ik er meer over vertellen. Dit moet je gewoon zien. Er staan meer video’s op de YouTube-pagina van Brusspup. Het schilderij van pins is bijzonder, maar de andere effect

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 8 december 2012 door in de categorie 2012, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.