Dieren van gevonden materiaal

Barbara Franc maakt dieren van gevonden materiaal. Ze verandert materiaal dat ze op straat vindt in dieren. Stukjes ijzerdraad, snoepverpakking, glas. Alles kan ze gebruiken om er prachtige vogels, paarden, vissen, honden van te maken. Eenmalige sculpturen waarmee ze onze aandacht wil vangen voor het gevonden voorwerp.

Nieuw leven

“Ik houd van de uitdaging een stukje geschiedenis te transformeren in nieuw leven. Beweging speelt daarbij een grote rol. Het inspireert me. Het racen van paarden en honden. Maar ook de structuren van het organische en anorganisch skelet fascineert me.”

Dieren van gevonden materiaal

De dieren van gevonden materiaal door Barbara Franc worden regelmatig tentoongesteld. Haar kunst is te koop voor prijzen rond 2500 euro en ze werkt ook in opdracht.

Mensen die vaker op deze site komen weten dat ik van kunst houd waar verleden en heden samenkomen. In materiaal, zoals bij het kreeftje van gesloopte horlogedelen, of in beeld zoals het meisje met de parel bij het bericht rijksstudio.

Enkele dieren van gevonden materiaal:

Dieren van gevonden materiaal - zebra en koe


Dieren van gevonden materiaal - papegaai en mus

 

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 14 februari 2013 door in de categorie 2013, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *