De Calamiteitensite

Bouw een algemene servicesite, waarbij aangesloten leden voor allerlei kleine diensten terecht kunnen. Het hart van de site is een mailsysteem waarvan alleen de leden gebruik kunnen maken. In plaats van de huidige tijdrovende handelingen die ze moeten verrichten om iets geregeld te hebben, kunnen ze dat eenvoudig via de mail doen (vanzelfsprekend beveiligd op een wijze die past bij de betreffende handeling).

Voor algemeen gebruik, ook toegankelijk voor niet-leden, heeft de site tips e.d. over diverse diensten verzameld (die mogelijk ook wel te vinden zijn op een andere sites).
Bij het uitgebreide groeiende aanbod diensten kun je denken aan doorgeven verhuizing (waarna het automatisch aan allerlei instanties wordt doorgegeven), aanvragen brochures, het niet willen krijgen van directmail (DMSA), maar ook regelen en/of doorgeven van ongemakken als het ontvangen van direct mail naar overleden partner etc.
De onderneming rond de site heeft vanzelfsprekend afspraken en onderhoudt contact met allerlei instanties (PTT, Gemeentes, DMSA, Verzekeraars etc). De diensten groeien vanuit vraag en na afspraken met de betreffende instanties.

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 8 september 2011 door in de categorie 2011, Ideeën

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Comments are closed.