gewillige vrouwen

Gewillige vrouwen via Facebook

Het bizarre verhaal van de gewillige vrouwen begint afgelopen zomer. Ik ben bij Ronald, een vriend, en maak hem wegwijs op de computer die hij heeft gekocht. Drie maanden daarvoor pensioneerde hij. Hij vond het tijd om eens iets met computers te gaan doen. Ik vertelde een en ander over tekstverwerken en internet. En ik maakte een mailaccount voor hem aan bij gmail.

Hij pakt het redelijk snel op. Na enige tijd schrijft hij zijn eerste teksten. Die stuurt hij me per mail. Twee weken na de installatie belte hij. ‘Ik hoor zoveel over Facebook’, zegt hij, ‘als je in de buurt bent, zou je dat bij me kunnen installeren?’ Een paar dagen later maak ik een account voor hem aan op Facebook. Na wat algemene uitleg ging ik weg.

Fantastische vrouwen

Een paar weken later heb ik een afspraak bij hem in de buurt. Ik bel Ronald om te kijken of hij thuis is . ‘Oh goed dat je belt’, zegt hij, ‘ik ben een fantastische vrouw tegen gekomen op Facebook. Maar elke keer als ik een afspraak hebt gemaakt komt er op het laatste moment iets tussen. En ze blijft maar vragen stellen. Ik wordt er gek van en het kostte me al ruim honderd euro’.

Ik ben nog niet binnen of Ronald loodst me naar de kamer waar hij zijn computer heeft neergezet. ‘Ja, dat is toch beter dan in de huiskamer’, zegt hij ter verantwoording.

De computer staat al aan. ‘Ik ben heel benieuwd waar je tegenaan bent gelopen’, vertel ik, ‘laat eens zien wat je hebt gedaan’.

Gewillige vrouwen

‘Kijk hier. Daar staat nu een andere vrouw. Maar eerder stond er een vrouw, helemaal mijn type. Dus klikte ik op de foto zoals hier staat. Kijk’, zegt Ronald, terwijl hij op het plaatje klikt.

Er verschijnt een website. Gewillige vrouwen, lees ik in de URL-adresbalk boven de homepage.

gewillige vrouwen 6‘Dat is geen Facebook’, zeg ik, ‘die zijbalk bij Facebook zijn advertenties. Kijk hier staat het, gesponsord. Dat zijn bedrijven. En dit is een datingsite, maar waarschijnlijk geen echte. Dit is er één die alleen geld uit je portemonnee klopt’.

‘Inderdaad’, reageert Ronald.

‘Ik heb geen verstand van dit soort sites’, vertel ik. ‘Ik ben wel op datingsites geweest. Maar dit is anders.’

Ronald moppert nog even door. Hij is zowel boos als een beetje wanhopig. Hij is in de ban van een vrouw en een website met de suggestie van meer gewillige vrouwen. Ik zeg dat ik hooguit eens kan informeren bij vrienden die er wellicht kennis over hebben.

Pieter de super dater

Een paar dagen later spreek ik Pieter. Hij is een redelijk fanatieke internet dater. Ik vertel hem het verhaal van Ronald . ‘De site Gewillige Vrouwen is inderdaad geen datingsite. Het hoeven niet eens vrouwen te zijn waarmee je daar communiceert. Je moet een krediet kopen en bij elk bericht dat je verstuurt loopt je krediet terug. Het gaat ze er alleen om je zoveel mogelijk berichten te laten versturen naar de zogenaamd gewillige vrouwen’.

Mijn eigen ervaring

Vorige week ben ik op een boekensite. Daarachter verschijnt een extra venster met een datingsite zoals hierboven bedoeld. Ik klik deze meestal direct weg, evenals de reclamesites over beleggen en allerlei andere ongewenste informatie. Maar deze keer denk ik ‘laat ik zelf eens kijken’. Dus klik ik de datingsite niet weg, maar schrijf me in. Met een fakenaam en bijbehorend gmail account.

De site heet ‘Seekbang.nl’. Direct na het bevestigen van mijn inschrijving ontvang ik een mail van Angelique.

Hallo Ronald96 vertel eens wat doet iemand als jij op deze site? Volgens mij heb ik jou hier nog niet eerder gezien, klopt dat? Ik sta zelf al weer een tijdje op deze site en ik vermaak me uitstekend, ik zoek alleen nog die ene persoon, die mijn avonden weer spannend kan maken. Ben jij dat? Nou tot horens!

Dikke kus Angelique

Elk uur stromen circa zes berichten binnen van diverse vrouwen. Niet alleen berichten met een profielfoto, maar vaak ook met een extra foto. Zoals in het bericht van FamkeM

gewillige-vrouwen-5FamkeM verstuurde op 2013-11-28 19:40:48 een bericht aan ronald96

Al 7 maanden aan het proberen om eindelijk weer eens te kunnen vrijen met een man. De laatste keer dat ik ook echt seks gehad heb is alweer 2 en half jaar geleden. Toen ik eindelijk besloten had dat ik misschien maar eens moest vreemdgaan had ik wel verwacht dat het eerder zou gebeuren.

Ik heb nooit gelijk een foto durven sturen, dus misschien ligt het daaraan? U bent de eerste aan wie ik nu mijzelf durf bloot te geven, maakt u er geen misbruik van? De foto is enkel bedoeld om u een eerlijke keus te geven of u met mij zou willen neuken of niet.
Er zit een bijlage bij dit bericht. Klik hier om het te bekijken.

De super dater is er weer

Een week later ben ik op kantoor als Pieter langskomt. ‘Ik heb er nog geen tijd voor genomen’, zeg ik. ‘Maar binnenkort zal ik een tientje krediet nemen en eens op berichten ingaan. Ik weet dat het flauwekul is, maar ik wil het toch zelf ervaren en de antwoorden kunnen beoordelen.’

Pieter komt dichterbij. Ik laat hem het laatste bericht van Seekbang.nl zien.

JokeBloem verstuurde op 2013-11-27 11:19:39 een bericht aan ronald96

Mijn echtgenoot is vanaf aankomende vrijdag, 3 weken op zakenreis. Dit betekent dat ik alle ruimte voor mezelf heb, of beter gezegd dat ik makkelijk kan afspreken. Ik hoop natuurlijk dat u daar geen problemen mee heeft. De relatie loopt toch op zijn eind en ik heb echt dringende behoefte aan een beetje spanning in het toch al saaie leven.

Lijkt dat u wat?
Er zit een bijlage bij dit bericht. Klik hier om het te bekijken.

Zelfde vrouw, zelfde bericht

Pieter knikt en draait zich om. ‘Momentje’, zegt hij en verlaat de ruimte. Even later komt hij terug met zijn laptop. Hij begint er op te tikken.

‘Kijk’, zegt hij. Hij toont me een bericht dat hij juist heeft binnengekregen. Dezelfde vrouw, hetzelfde bericht. Maar op een andere site. Ik weet genoeg. Het is flauwekul, het is geldklopperij. Ook Pieter heeft een account op Gewillige Vrouwen, evenals Ronald.

Pieter tikt weer even wat op zijn laptop en toont even later dezelfde naaktfoto,  als hierboven, bij een bericht op de site Bangaprofielen.nl (inmiddels opgeheven).

Aanvullende informatie

Lees ook het bericht ‘Mooie vrouwen‘ of ‘Mooie vrouwen 2

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 28 november 2013 door in de categorie 2013, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

4 thoughts on “Gewillige vrouwen via Facebook

 1. 1

  Oké dat is duidelijk een scam, maar dat wil toch niet zeggen dat iedereen op die site een scam is of wel?

 2. 2

  Ik dacht ik maak er een echte studie van en gooi er een paar honderd euro tegenaan. Bij gewillige vrouwen ontdekte ik dat van de 100 er ruim 50 exact dezelfde schrijffouten maken en exact er dezelfde schrijfstijl op na houden. Nou dat is knap. Dan blijkt dat de z.g. aanbiedsters van de verhaaltjes, hun eigen aanbieding niet kennen. Bijvoorbeeld, een dame biedt bij haar verhaaltje een foto met blote vagina etc en vraagt om direct hard en lang geneukt te worden. Ik schrijf haar voorzichtig dat zij kennelijk een echte vlees liefhebster is en dat ik vanavond wel tijd kan maken voor haar experiment. Komt er een antwoord van ‘moet je eens lezen wat je schrijft, denk je dat ik een hoer ben’. Ik schrijf terug, ‘maar Meid ik antwoord gewoon op jouw voorstel’. Komt zij met, ‘Oh sorry ik ben wat in de war de laatste tijd. Enz Enz’, kortom ik krijg met 500 Euro geen enkele vrouw gevonden die echt bestaat. Wellicht hebben jullie met 1000 Euro meer succes HaHa. Lang leve de Nep Seks aanbieding.
  By the Way, op gewillige vrouwen kun je geen telefoonnummers meer uit wisselen. Dat hebben ze pas geblokkeerd sinds 1 Februari 2014. Dus mocht je nou toch na je financiële slachting, uiteindelijk iemand vinden, email en/of telefoon nummers laten een melding verschijnen dat je bericht niet meer dan 800 tekens mag bevatten (???), ja hoor schat mijn g.s.m. nummer is …….. , meer dan 800 tekens. Veel succes mannen.
  Groeten John.

 3. André Vlerick
  3

  Ik ben al veel te lang aan het zoeken naar een date op Datingprofiel.nl van dezelfde illustere firma. Mijn vrouw van mijn leven blijkt op meer dan 15 van dergelijke nep datingsites te staan en bovendien op een pornosite over oudere dames ook nog eens een fraaie fotoshoot met alles er op en er aan te hebben. Alleen haar naam is daar anders.
  Met de feiten geconfronteerd geeft ze nog niet toe en is pissig, zegt ze, op diegenen die haar privacy blijkbaar hebben geschonden.
  Gewoon met me verder corresponderen via een normaal emailkanaal wil ze niet.
  Dikke bedriegerij allemaal dus. Dat niemand daar iets aan doet, is een regelrechte schande.

 4. 4

  Seekbang is helemaal fake, trap er niet in! Bijna alle erotische datingsites zijn nep, ze willen alleen maar dat jij zoveel mogelijk geld bij ze uitgeeft. Mijn ervaring is dat alleen de site van Ondeugend Daten wel echte profielen heeft, ik heb er zelf al ’s een afspraakje weten te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *