Kunst van lege koffie bekertjes

Uit ervaring weet ik inmiddels wat het betekent elke dag een tekstje te schrijven. Elke dat heb ik rond half negen een onderwerpje. Soms kan ik het direct opschrijven, een andere keer moet ik wat informatie zoeken. Het is altijd leuk. Alleen als ik geen onderwerp heb of juist heel veel onderwerpen is het minder leuk.

Ik moet er aan denken als ik de Cup-a-day reeks zie van Paul Garbett, een kunstenaar uit Sidney. Elke dag maakt hij een cilindrisch kunstwerkjes lege koffie bekertjes. Ok, ok, niet elke dag. Deze maand heeft hij er pas vier gemaakt (of gepubliceerd) en sommige bekertjes lijken erg veel op elkaar.

Maar de hoeveelheid maakt het een bijzonder project. Zoals veelheid van een product altijd leuk is, vind ik. Veelheid met een kleine variatie of vrijwel hetzelfde. En veelheid van elke dag een idee met lege koffie bekertjes. Zelf aan de slag neem contact op met de koffiebekerspecialist.

cup-a-day

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 24 april 2014 door in de categorie 2014, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *