HP computer zelfbouwpakket

De zelfbouw HP computertafel

Er gebeurt zo veel in de wereld dat het natuurlijk niet allemaal is bij te houden. Deze HP computertafel kwam ik pas gisteren tegen, terwijl het ergens twee jaar geleden een opvallende gimmick was in de verpakkingsindustrie.

De doos is de verpakking voor het Hewlettp-Packard PZ1 werkstation. Wanneer je deze hebt uitgepakt kun je de doos ombouwen naar een HP computertafel van 1 bij 1,6 meter. Ik weet niet of zo’n ludieke nieuwe toepassing valt onder cradle-to-cradle. Ik kan me voorstellend dat de tafel toch al snel wordt vervangen en bij het grootvuil te recht komt. Maar het idee blijft leuk.

Ontwikkeld door Goodstuph

De HP computertafel/verpakking is ontwikkeld door het Japanse bedrijf Goodstuph. Het is verrassend eenvoudig in elkaar te zetten door de meer dan 250 lamellen in een rooster van kriskras verbindingen, als een honingraat, in elkaar te steken. De ondersteunende laag onder het ’tafelblad’ van de secretaire is gemaakt van met elkaar verbonden segmenten van zijkanten van de oorspronkelijke verpakking.

Je kunt er comfortabel met je benen onder, maar moet niet te zwaar leunen. De HP computertafel kan een maximaal gewicht houden van 30 kilogram.

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 15 mei 2014 door in de categorie 2014, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *