… de boekhouder

Af en toe lees ik berichten op mijn blog terug. Dan blijken oude stukjes ineens weer actueel, brengen ze me op gedachten of zie ik typefouten, die ik dan vanzelfsprekend herstel.

Toen ik gisteren wat bladerde in de berichten, ook leuk is op een woord klikken op de pagina steekwoorden, stuitte ik op het bericht ‘het was de schoonzoon in de hal’ over de moord op de rijke vastgoedman en investeerder John Chakalos. Hoe zou het daarmee zijn, hebben ze de moordenaar al gevonden?

Schoonzoon

Nee, ze hebben de moordenaar nog niet. En de politie doet nog geen verdere uitspraken over het onderzoek dat nog loopt. Dus mijn suggestie over de schoonzoon kan nog steeds uitkomen.

… de boekhouder

Tom LaPore, onderzoeker van de moordzaak

Tom LaPore, onderzoeker van de moordzaak

Wel is inmiddels de boekhouder van Chakalos gearresteerd. Deze 55-jarige William Satti blijkt tussen 2008 en 2013 bijna een half miljoen dollar achterover te hebben gedrukt van Chakalos. De verduistering werd ontdekt tijdens het moordonderzoek.

Volgens Tom LePore van de Windsor Politie noemt een bedrag van 415.393 dollar. Satti, de boekhouder uit Pawtucket, Rodes Island, zit voorlopig vast in de plaatselijke gevangens, het Connecticut Department of Correction. Hij blijkt niets met de moord te maken te hebben.

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 18 juni 2014 door in de categorie 2014, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *