Portret Ines Rau feat

Ines Rau en haar vriendinnen

Chamilla Asanka

Chamilla Asanka

Wat viel me eerst op, de foto van modellen als Ines Rau of het artikel in de New York Times over de best betaalde vrouwelijke CEO Martine Rothblatt?

Ik weet wel wat ik liever zie. Doe mij maar Ines Rau of Chamilla Asanka. Maar Ines Rau deed me wel denken aan een gesprek dat ik gisteren had.

Ines Rau en de insectenburger

Dat gesprek met twee vrienden ging over insectenburgers. Die liggen vanaf oktober in de Belgische supermarkten. In Nederland komen ze ook, maar daarvoor moet de regelgeving eerst nog worden aangepast. We hadden het over insecten als voedsel. Dat is heel gezond, een bron van eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels. En het wordt gezegd dat het lekker is.

‘Maar’, zei één van de vrienden, ‘ik wil het best eten. Maar vertel me er liever niet bij dat het insecten zijn’.

‘Nee inderdaad’, zei de andere vriend, ‘net als niertjes en stierenballen of hersenen. Ik heb het gegeten in Spanje en Frankrijk. Smaakte niet verkeerd, maar toen ik hoorde wat ik had gegeten, ging ik alsnog spontaan over mijn nek’.

Mooie vrouwen

fotomodel Ines Rau (dezelfde vrouw als op de homepage)

fotomodel Ines Rau (dezelfde vrouw als op de homepage)

Geniet nog maar even van Ines Rau, Carmen Carrera, Chamilla Asanka, Caroline Cossey, Amiyah Scott, Andreja Pejic en die andere vrouwen. Stuk voor stuk mooie en succesvolle vrouwen.

Carmen Carrera is model voor Victoria Secret. Andreja Pejic is model en werkt voor Marc Jacobs en Jean Paul Gaultier. Amiyah Scott is verloofd geweest met meerdere bekende Amerikaanse rappers. Caroline Cossey was Bond Girl in For Your Eyes Only. Het Franse fotomodel Ines Rau haalde inspiratie uit het verhaal van Cossey. Laverne Cox is een bekende Amerikaanse TV-persoonlijkheid.

Kijk je ogen hieronder nog maar even uit. Dan vertel ik daarna het verhaal over de betaalde vrouwelijke CEO in Amerika, op plaats 10 van de best betaalde CEO top-200.

Martine Rothblatt

Martine Rothblatt

Martine Rothblatt

Martine Rothblatt richtte in 1994 het bedrijf Sirius Statellite Radio op, nu Sirius XM. Twee jaar later gevolgd door United Therapeutics. In 2013 had ze een inkomen van 35 miljoen dollar en ze staat daarmee tiende op de lijst van best betaalde CEO’s. De eerste vrouw na haar op de lijst staat 34e, Marissa Mayer van Yahoo met bijna 25 miljoen dollar. Derde vrouw op de lijst is Carol Meyrowitz van TJX Companies met 20 miljoen dollar.

Wat is het bijzondere verhaal van Martine Rothblatt? Dat ze rechten studeerde en toen één van haar kinderen ziek werd op zoek ging naar een medicijn? Dat ze dat niet vond en toen het bedrijf United Therapeutics oprichtte en het medicijn zelf maakte? Nee, het bijzondere van Martine is dat ze de vader was van vier kinderen. Ze is geboren als Martin en heeft zich in 1994 laten opereren tot vrouw.

Nogmaals ‘Mooie vrouwen’

En dat is de overeenkomst van Martine met Ines Rau en de andere modellen hierboven. Ze zijn allemaal geboren als man.

zie ook het bericht: Lijst met 550 bizarre fobieën of de wikipedia’s over enkele van de bovengenoemde en getoonde vrouwen. Miriam Rivera, Carmen Carrera, Amiyah Scott, Caroline Cossey en vanzelfsprekend die over de titelgeefster van dit bericht Ines Rau

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 21 september 2014 door in de categorie 2014, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

One thought on “Ines Rau en haar vriendinnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *