De mooiste vrouw… en man

Een onderzoek naar de mooiste vrouw valt in de categorie ‘wat heb je er aan’. Maar de resultaten bekijken is wel leuk en dan nadenken over hoe je er zelf over denkt. Het jonge lingeriemerk Bluebella, ze begon in 2005, vond de vraag ‘hoe ziet de mooiste vrouw eruit’ wel interessant. En ze keek direct naar het verschil in de mening daarover bij vrouwen en mannen.

De uitspraak van Arthur Brisbane in 1911, een beeld zegt meer dan 1000 woorden, gaat hier helemaal op. Dus bij dit bericht vooral beeld. Daarbij blijkt dat mannen van stevige rondingen houden (zie de Kim Kardashian borsten en Kelly Brooks’ heupen) en vrouwen van geringere maten (de borsten van Jennifer Aniston en de heupen van Emma Watson.

De mooiste vrouw volgens vrouwen

De mooiste vrouw volgens vrouwen

De mooiste vrouw volgens mannen

De mooiste vrouw volgens mannen

De mooiste man volgens vrouwen en mannen

de mooiste-man-FM

Gelukkig zijn het allemaal gemiddelden en in de poll werd alleen gevraagd naar de namen van wereldwijd bekende personen.
Wie heeft volgens jou het mooiste gezicht?

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 20 december 2014 door in de categorie 2014, Algemeen

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *