Kijken naar piemels

Wie het is geweest werd niet bekend gemaakt, zelfs niet of het een man of vrouw was. Laat ik het erop houden dat een Amerikaan dacht iets te hebben ontdekt bij het kijken naar piemels, oftewel penissen. Hij of zij beweerde dat er een dubbele moraal is bij geslacht en sociale normen. Volgens hem (of haar) doen mannen nooit belachelijk bij het zien van afbeeldingen van vrouwen en hun erogene zones. De vagina en andere geslachtsdelen worden door mannen ook niet als walgelijk afgedaan.

Vrouwen en de penis

Bij vrouwen ligt dat omgekeerd echter anders. Zij reageren anders op afbeeldingen van de erogene zones van mannen. Om dat aan te tonen liet de man (of vrouw) een groot aantal vrouwen kijken naar piemels.

De reacties was lachwekkend of zoals de maker zegt ‘van verbaasd tot hilarisch’. Leuk genoeg om er een klein filmpje van te maken. De maker toont het met een waarschuwing aan mannen die een foto van hun pik doormailen naar een vrouw.

Kijken naar piemels

Na het zien van het filmpje ging ik op zoek naar de maker. Was het een man of een vrouw? Dat bleek dus niet te achterhalen, hoewel we dat wellicht kunnen raden. Ik stuitte wel op andere soms bizarre berichten rond het thema kijken naar piemels.

Eerste keer

Allereerst is daar Janet. Ze had nog nooit een piemel gezien of er wat langer naar gekeken dan een korte blik. Voor een filmpje ging ze kijken naar piemels, 89 stuks om precies te zijn, en voorzag ze van commentaar.

Piemels kijken

Voor wie zelf een filmpje wil maken zoals hierboven is er de webpagina ‘fifty shades of dick, the beste crotch shots in mainstreem films’, oftewel piemels in gewone, niet pornografische films. De webpagina geeft een flink aantal voorbeelden, dus nodig wat moeders en vriendinnen uit en film hun reacties.

Film

Er is een film of tv-serie waarin vier mannen een uur naar elkaars piemel kijken. De film heet ook ‘four man looking at each others dicks for an hour’. Ik las het bij de filmdatabase IMDB. Ik heb me er verder niet in verdiept, maar volgens IMDB is het een dieptepunt in de filmgeschiedenis of de filmtitel heeft als toevoeging ‘a new low’.

Mini piemel

Een film met één piemel is vorige maand uitgekomen. De serieuze acteur Adam Scott speelt in die film, The Overnight, daarin de hoofdrol. Hij is veelvuldig naakt in beeld, waarbij hij volledig in beeld is en iedereen dus ook kan kijken naar piemels. Uh, één piemel en nog een onechte ook. Voor wie meer wil weten over de film en de fake penis is hier een interview met Adam Scott, die ook de productie deed.

Augurken en bananen

Voor wie het zat is, of uberhaupt geen zin heeft te kijken naar piemels, heb ik hier een artikel van Cosmopolitan. Het toont afbeeldingen van dingen, situaties en andere flauwigheden die de vorm hebben van een penis.

Print deze pagina
Bovenstaand bericht is geschreven op 1 september 2015 door in de categorie 2015, Algemeen, Foto & film

Vorige en volgende berichten

« Ouder: Nieuwer: »

Een willekeurig bericht

Ik schrijf op deze site over allerlei onderwerpen. Soms is het heel persoonlijk, soms vooral informatief of beschouwend. Hieronder een willekeurig bericht uit ruim 2000 berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *