Sleutel- en zoekwoorden

zoekwoorden voor Google en andere zoekmachines

Google Doodle n.a.v. 100e geboortedag van Alan Turing

De sleutelwoorden op deze pagina zijn veranderd naar zoekwoorden. Tot oktober 2016 stonden hier de meestgebruikte sleutelwoorden en geen zoekwoorden. Dat zijn woorden die ik zelf bij een tekst plaatste en die verwezen naar die tekst. Het was onderdeel van Google’s SEO. De woorden zijn echter voor SEO niet meer relevant en ik ben al begin 2015 gestopt ze toe te voegen.

Wanneer je op een sleutelwoord klikte kwam je alleen bij de berichten waar ik dat woord had toegevoegd. Dat betekent dat je geen berichten vond van na begin 2015. Maar ook geen berichten van voor die tijd waar het woord wel in voorkwam, maar dat ik niet met dat woord had getagd.

Zoekwoorden

Terwijl je met zoeken in alle berichten kunt zoeken op elk woord. Zoeken doe je door je zoekwoorden in het zoekkader linksboven te typen (bij mobiele telefoons en tablets moet je wellicht eerst het menu linksboven openen voor het zoekkader).

Hieronder heb ik ter suggestie al een aantal zoekwoorden geplaatst. Het zijn enkelvoudige zoekopdrachten. Het ene zoek woord toont alle berichten waarin dat woord voorkomt. Het is ook een leuke manier om door deze site te gaan.

Alzheimer amsterdam Apple auto banken bier boek creatief creativiteit crimineel crisis dood economie ergernis europa film fitness geld gezondheid google idee ideeën informatie innovatie iphone kinderen koffie kunst leven moord nederland New York onderzoek overheid politie politiek Polyvisie restaurant seks utrecht voeding voedsel voetbal water wet

Zoeken verfijnen

Door meerdere woorden op te geven kun je het zoeken bovendien verder verfijnen. In plaats van de berichten met het ene zoekwoord worden dan alleen de berichten getoond met alle opgegeven zoekwoorden.

Alleen het zoekwoord utrecht geeft ruim 40 berichten als zoekresultaat. Type je echter de zoekwoorden utrecht en domtoren dan zijn het er slecht zes (het kunnen er na het schrijven van deze pagina inmiddels meer zijn).